SpankWireLive live cams, gratis seksams, 24/7 seks

SpankWireLive, meer dan 12 jaar ten dienste van de seksindustrie

Wat is SpankWireLive?

SpankWireLive is een site voor rechtstreeks videochatcontact, waar je kunt chatten met amateur acteurs/actrices of echte live pornosterren terwijl ze op webcam worden bekeken. De videochat op SpankWireLive is live - Je kunt rechtstreeks met de acteur/actrice chatten en de show regisseren!

Bij SpankWireLive zenden acteurs/actrices videobeelden rechtstreeks van hun locatie naar die van jou. We beschikken over alle mogelijke voor te stellen soorten acteurs! Zoek modellen op geslacht, leeftijd, uiterlijk en voorkeuren. Bekijk meisjes, jongens, koppels en speciale fetisjshows.

Lees meer over elke acteur/actrice door naar diens biografiepagina te gaan en voorbeeldfoto's en -video's te bekijken. Nadat je de acteur/actrice hebt gekozen waarin je geïnteresseerd bent, heb je toegang tot de gratis gastenchat om met de acteur/actrice te communiceren en beperkt videomateriaal van de acteur/actrice te bekijken. Het is helemaal gratis om de gastenchat en het voorbeeldmateriaal te bekijken. Als je de chatruimte van de acteur/actrice wilt binnengaan en de volledige video wilt bekijken, worden de prijzen voor deze toegang en de vooraf opgenomen video vermeld voordat je de chat binnengaat. De kosten voor de chat worden per minuut berekend en duidelijk getoond voordat je een betaalde videochat binnengaat.

Het staat je geheel vrij om de videochat wel of niet te betreden. We brengen geen kosten op maandbasis in rekening of hanteren geen terugkerende abonnementskosten voor het bekijken van SpankWireLive, het is volledig gratis en je betaalt alleen wanneer je iets vindt waarvan je het waard vindt om voor te betalen. Er zijn geen verborgen kosten!

Onze inzet voor kwaliteit

De technici van

SpankWireLive werken voortdurend aan nieuwe betere manieren om je onze video's te laten zien. We doen er alles aan om nu en in de toekomst de hoogst mogelijke service te bieden.

In de loop der tijd heeft SpankWireLive zaken als hoge definitie video (of "HD"), een hogere resolutie en videostream van grotere hoeveelheden geïntroduceerd. We waren ook de eerste om je interactieve video op volledige schermgrootte aan te bieden. Kijk voor meer spannende zaken die binnenkort in dit kader worden geïntroduceerd.

Jouw gegevens en privacy op SpankWireLive

SpankWireLive respecteert en beschermt de privacy en veiligheid van onze bezoekers en leden.

We verkopen, verhandelen of verspreiden je informatie op geen enkele wijze aan derden.

Ons formulier waarmee je je kunt aanmelden, alsmede elk formulier op onze website waarin je persoonlijke en financiële gegevens invult, is veilig en beveiligd. Niemand heeft toegang tot je gegevens anders dan het getrainde personeel van SpankWireLive. Gevoelige informatie wordt via SSL (Secure Socket Layer) verstuurd, een vorm van veilig versleutelde internetcommunicatie. Alleen bevoegde medewerkers van SpankWireLive hebben toegang tot je gegevens.

Bespreek je accountgegevens met niemand, behalve een medewerker van de klantenservice tijdens rechtstreekse communicatie of in een e-mail aan de klantenservice, ( support@spankwirelive.com of supportteam@spankwirelive.com ). Medewerkers van

SpankWireLive zullen in een chatruimte nooit naar de gegevens van je account of creditcard vragen. Je dient deze gegevens nooit aan acteurs/actrices of andere bezoekers aan de chatruimte te verstrekken. Acteurs/actrices hebben geen toegang tot de gegevens van je account of factuur. Als er een probleem met je account is, zullen wij je altijd persoonlijk contact met ons of ons incassokantoor laten opnemen. Als een acteur/actrice of iemand anders je via de chat of e-mail naar gevoelige informatie vraagt, neem daar dan onmiddellijk contact over op met ons.

Onze rechtstreekse 24/7-ondersteuning

Ideeën? Opmerkingen? Mankementen? Problemen? Feedback? Onze klantenservice staat 24x7x365 klaar om je te helpen. Toegang, facturatie, wachtwoorden, dagelijkse limieten... Als je een probleem hebt, hebben wij voor jou de oplossing.

Meer informatie nodig? Neem contact op met onze toegewijde klantenservice en stel de medewerker je vraag.

Hulp nodig? De medewerkers van onze klantenservice staan 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor je klaar om je te helpen met elke vraag. We leveren ondersteuning via live chat, e-mail en telefoon, al naar gelang jouw voorkeur.